Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Ingyenes coworking lehetőséget hirdetett meg két hétre az Iparművészeti Múzeum, melynek üvegcsarnokában látjuk vendégül azt a 100 szerencsés jelentkezőt, akik az intézmény jelenleg is futó látogatókutatásának kérdőívén jelzik részvételi szándékukat.

Június 12. és 22. között összesen tíz napon át végezhetik feladataikat a jelentkezők a múzeum impozáns aulájában, míg a földszinti galérián pihenősarkokba vonulhatnak vissza feltöltődni. A múzeum olyan fiataloknak kíván lehetőséget teremteni, akik egyébként otthonról, kávézókból vagy könyvtárból látják el napi feladataikat. Szívesen látunk művészeket, vállalkozókat, kutatókat, szakdolgozatírókat is, szakterülettől függetlenül. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy a résztvevők közben mélyebben is megismerkedhessenek a múzeumi mindennapokkal, a kiállításokkal és gyűjteményekkel, ennek érdekében a 100 résztvevő szabadon látogathatja a kiállításokat és a könyvtárat, valamint különböző programokon a kulisszák mögé is betekinthetnek.

Jelentkezni a múzeum látogatókutatásának aktuális kérdőívében az utolsó kérdésnél lehet, az egyéb közlendőkhöz elérhetőségeket és a 161-222 kódot beírva.

A kérdőív elérhetősége: www.goo.gl/forms/tFjCIFDR736OFjoi2
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/452,Kreat%C3%ADv+szabad%C3%BAsz%C3%B3kat+v%C3%A1r+az+Iparm%C5%B1v%C3%A9szeti+M%C3%BAzeum?ref=hypeandhyper.com