Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

A tárlatvezetéseket olyan közismert személyek, írók, költők, rendezők, színészek, zenészek vezetik, akik a megszokott művészettörténészi nézőpontból kilépve akár személyes történetekkel, saját életükből vett példákkal vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával mutatuják be a kiállítást.

Időpontok:

  • május 14. kedd, 18.00-19.00 és 19.30-20.30 Scherer Péter színész

Scherer Péter Jászai Mari-díjas magyar színész

Scherer Péter felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte 1981–1987 között, közben 1984–1994 között az Arvisura Színházi Társulat tagja volt. 1995–től 1997-ig szabadfoglalkozású volt. 1997 óta a Bárka Színház tagja. 2002-től a Krétakör Színház színésze.

  • január 11. péntek, 18.00: Harcsa Veronika énekes, dalszerző

Harcsa Veronika énekes, dalszerző

Harcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese, aki Magyarországon túl egyre inkább kivívja a nemzetközi jazzközönség figyelmét is. Folyamatosan Európa-szerte koncertezik és írja dalait, jelenlegi fő projektje a Gyémánt Bálinttal közös akusztikus duó. 2014 óta a Művészetek Völgyében saját udvart vezet.

Jegyár:

  • 3 000 Ft/fő. További kedvezmény nem érvényesíthető.

Jegyvásárlás:

Online jegyvásárlás
Kérjük, hogy jegyét online felületünkön, vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárolja meg. A megvásárolt jegyet kérjük hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/494,Szubjekt%C3%ADv+t%C3%A1rlatvezet%C3%A9s+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban+Scherer+P%C3%A9terrel