Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Az Iparművészeti Múzeum idén is csatlakozik a Budapest Art Week rendezvénysorozatához. Több mint 60 fővárosi múzeumban, galériában és műteremben több mint 100 rendezvény várja a közönséget április 18. és 23. között. Kezdje nálunk a hetet, nézze meg kiállításainkat, és látogasson el programjainkra!

Programok az Iparművészeti Múzeumban

Breuer újra itthon - Szubjektív tárlatvezetés Nagy Ervinnel
Időpont: 2017. április 18. 18:30-19:30

Programsorozatunkon közismert személyek a megszokott művészettörténészi nézőpontból kilépve, személyes történetekkel, saját életükből vett példákkal vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával nyitnak új szemlélődési lehetőséget. Április 18-án, kedden 18:30 órától Nagy Ervin színész kíséri végig a látogatókat a magyar származású, nemzetközi hírű sztárépítész és bútortervező Breuer Marcellt és hét további építész-iparművész munkásságát bemutató kiállításban.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Vállald be Breuert! - avagy hogyan indítsunk el egy vállalkozást Breuer csővázas bútoraival
Időpont: 2017. április 18. 15.30-16.30

Jelentkezz, ha érdekelnek a csővázas bútorok, a design, illetve a brandépítés és egy Breuer vállalkozás beindítása! Beszélgetős, gondolkodós tárlatvezetésen és aktivizáló tevékenységeken keresztül próbáljuk megfigyelni művészi és vállalkozói szemmel az 1930-as és az 1950-as évek sztártervezőinek asztalait, székeit, tervrajzait. Majd megpróbáljuk a „Breuer márkát” bevezetni a globális piacra.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Mondj igent a designra! - építészet és bútortervezés sztorikockával
Időpont: 2017. április 21. 15.00-16.00

Hogyan tudod összekapcsolni a 2B ceruzát, skiccpapírt és a fehér köpenyt egy design történetté? Nézd meg a kiállítást, dobj a kockával és légy kreatív! A sztorikocka mindenkinek beindítja a fantáziáját, és ezzel a „mesélő kockával”, csapatmunka keretében elkészítheted a kiállított művészekről szőtt sztoridat. Versengésmentes együttműködés, gondolkodós, kreatív, design játék az építészek és bútortervezők világáról!

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Szerepcsere, impresszió és kíváncsiság - Rendhagyó tárlatvezetés az Iparművészeti Múzeumban
Időpont: 2017. április 20. 17:00-18:00

Tabuk nélkül kérdeznél vagy szereted az újszerű megközelítéseket? Szívesen jársz tárlatvezetésekre, de unod a szokott felállást? Programunkon a látogatók kérdeznek, irányíthatnak és vezethetik a szakembert, izgalmas kihívást kínálva ezzel minden résztvevőnek.
Az intézmény történetét, a gyűjteményünk színe-javát bemutató Gyűjtők és kincsek című állandó kiállítás mintegy 400 műtárgya legalább 400 történetet és számtalan megközelítési lehetőséget rejt magában, ezáltal friss szemszögből, a kíváncsiság perspektívájából mutatva be az Iparművészeti Múzeum tárlatának kerámia és üvegtárgyait.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Zsolnay nyomában - Épületséta az Iparművészeti Múzeumban
Időpont: 2017. április 19. 16:30-18:00

Fedezd fel a magyar építészet remekművét, Lechner és Zsolnay egyik legszebb és legszínesebb alkotását, az Iparművészeti Múzeumot. Nézz be a kulisszák mögé, járd be az épületet a pincétől a padlásig, ismerd meg Lechner 120 éves titkait és Zsolnay évszázados színeit!

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Kiállítások

Gyűjtők és kincsek - állandó kiállítás

Színekre hangolva - időszaki kiállítás

Breuer újra itthon - időszaki kiállítás

 

További részletek

A programmal kapcsolatos további információk és jegyárak a Budapest Art Week honlapján érhetők el. A karszalagok hamarosan megvásárolhatók lesznek az Iparművészeti Múzumban is.

A programok a Budapest Art Week rendezvénysorozat keretén belül valósulnak meg.

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/448,Budapest+Art+Week+az+Iparm%C5%B1v%C3%A9szetiben+is?type=archive